Bashkë ja Dolëm!

TIRONA vs Besa 3-0 (ne tavoline)  --  Java e 33 dhe e fundit e Superliges 2013/2014  --  Stadiumi Kombetar Qemal Stafa  --  10 maj 2014

ALBUMET MË TË FUNDIT