• Mesazh i TIRONA FANATICS per F$HF e degjenerume dhe Roshin ('burrin' e ...

  254 Views
  6 years ago

  Mesazh i TIRONA FANATICS per F$HF e degjenerume dhe Roshin ('burrin' e Griseldes, per ata qe nuk e kane parasysh)!

  Category: Fanatics 2012-13
  Views: 254
 • TIRONA vs Teuta 3-2
  Ndeshja e Pare Gjysemfinale
  253 Views
  6 years ago

  TIRONA vs Teuta 3-2Ndeshja e Pare GjysemfinaleKampionati Kombetar i Volejbollit per Femra19 Mars 2013

  Category: Fanatics 2012-13
  Views: 253