Kukesi vs TIRONA 0-0 (Ag. 1-2) - Permbledhje e Ndeshjes dhe Intervista

Uploaded by :  admin
Added on : 15-Feb-2017

Ndeshja e kthimit te Turit Cerekfinal te Kupes se Shqiperise 2016-17  -  Stadiumi Zeqir Ymeri, Kukes  -  15 February 2017

Add Your Comments


ALBUMET MË TË FUNDIT