Teuta vs TIRONA 0-0 - Përmbledhja e Ndeshjes dhe Intervista

Uploaded by :  admin
Added on : 18-Mar-2015

Java e 27-të e Kategorisë Superiore 2014-2015  -  Stadiumi Niko Dovana, Durrës  -  16 Mars 2015

Add Your Comments